Ciorbă de legume cu lapte bătut

de madi_marin in Ciorbe, 12 Sep 2012 | 5113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă mare
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 gogoşari
  • 1 ţelină
  • 1 dovlecel
  • 1 ceşcuţă de orez
  • 400 ml lapte bătut
  • sare
  • piper
  • borş
  • leuştean
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu lapte bătut:

Toate legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă.

Se lasă să fiarbă cam 15 minute, apoi se pune orezul spălat . Se lasă să fiarbă totul până se şi legumele şi orezul sunt bine făcute. Se adaugă borşul clocotit,potriveşte gustul cu sare şi piper, apoi se stinge focul şi se adaugă laptele bătut şi verdeaţa.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu lapte bătut" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu afumatura